با استفاده از راهکارهایی مثل پوشیدن لباس‌های سبک با رنگ روشن، استفاده از کلاه‌های پهن، استفاده از کرم‌های ضد آفتاب با فاکتور حفاظتی 30 و بالاتر، مصرف مقادیر فراوان مایعات، استفاده از مایعات شور مانند دوغ یا آب‌میوه در صورت عرق کردن و اجتناب از فعالیت‌های ورزشی در روزهای گرم؛ می‌توان از بروز گرمازدگی جلوگیری کرد.

اطلاعیه ها شبکه بهداشت و درمان

اعلام نتایج نمونه برداری تنباکوهای داخلی و وارداتی

مصرف بی رویه محصولات دخانی به ویژه قلیان در جوانان، نوجوانان و زنان بزرگترین دغدغه متولیان سلامت در این زمینه می باشد. این در حالی است که آلودگی تنباکو های معطر به ترکیبات سرطان زای قطعی همچون بنزن، آلدئیدها، فلزات سنگین و سموم کشاورزی و... این دغدغه را دوچندان ساخته است.

بر اساس گزارش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در خصوص اعلام نتایج نمونه برداری تنباکوهای داخلی و وارداتی و نتایج بدست آمده به اطلاع می رساند نتایج حاصله مبنی بر آلودگی کلیه نمونه ها از لحاظ ترکیبات بنزن ، آلدئیدها ، سموم وفلزات سنگین ، باکتریها وقارچ ها ی بیماریزا می باشد.

بر اساس این گزارش ، این موضوع توسط دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات با همکاری دانشگاه های تهران از 77 نوع تنباکوی معطر در مراکز عرضه، نمونه برداری و693 آنالیز از نظر ترکیبات آروماتیک، آلدئیدها ، محرک ها، مخدرها ،سموم وفلزات سنگین ، باکتریها وقارچ های بیماریزا صورت گرفته که سرطان زایی بسیاری از ترکیبات فوق قطعی می باشد.

ساعت : 10:21 -  روز  : دو شنبه  - 29 /  6 / 1395 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :674