سامانه الکترونیکی غربالگری افراد مشکوک به کرونا:       salamat.gov.ir

برگزاری همایش دیابت در نوش آباد

به مناسبت هفته دیابت همایشی به همین منظور در سالن کنفرانس شهید راحمی نوش آباد برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل سرپرست شبکه بهداشت و درمان در ابتدا ضمن خیر مقدم به مدعوین و شرکت کنندگان مطالبی را در زمینه بیماری دیابت بیان کرد.

دکتر مسعود دهقانی گفت: رژیم غذایی و ورزش و پیاده روی یکی از راهکار های اصلی برای بیماران دیابتی به شمار می رود.

در ادامه دکتر زهرا منصوری نیک پزشک مرکز بهداشتی درمانی نوش آباد در خصوص راه های ابتلا وپیشگیری بیماری دیابت مطالبی را بیان کرد.

بنابر این گزارش کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان نیز در خصوص تغذیه صحیح بیماران دیابتی مطالبی را بیان کرد.

در پایان به تعداد 15 نفر از شرکت کنندگان به قید قرعه جوایزی اهدا گردید.

گفتنی است این همایش به همت مرکز بهداشتی درمانی نوش آباد و واحد مراقبت و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار گردید.

همایش دیابت در نوش آباد          همایش دیابت در نوش آباد

برگزاری همایش دیابت در نوش آباد

ساعت : 10:2 -  روز  : سه شنبه  - 10 /  9 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :549