سامانه الکترونیکی غربالگری افراد مشکوک به کرونا:       salamat.gov.ir

برگزاری جلسه هم اندیشی مسئولین در پردیس بین الملل

به مناسبت هفته اطلاع رسانی ایدز جلسه هم اندیشی مسئولین و مدیران شبکه و پردیس خود گردان دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماریهای واگیر در این جلسه به اهمیت برنامه های کمیته راهبردی ایدز و نقش هریک ازاعضاء پرداخت.

دکتر مسعود غفاری در ادامه در زمینه اهمیت خود مراقبتی و پیشگیری و راهکارهای ارائه شده در این زمینه مطالبی را بیان کرد.

دکتر نادریان رییس پردیس خود گردان دانشگاه نیز به نقش آگاهی و نگرش دانشجویان در شرایط فعلی که افراد در معرض بمبارانی از اطلاعات قرار دارند اشاره کرد و افزود: برنامه ریزی جهت دانشجویان بسیار حائز اهمیت می باشد.

ساعت : 11:4 -  روز  : شنبه  - 14 /  9 / 1394 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :552