نشست هماهنگی مسئولین شبکه و آموزش و پرورش

نشست مشترک مسئولین شبکه بهداشت و آموزش و پرورش برگزار شد.

به منظور برنامه ریزی و هماهنگی برای اجرای برنامه های بهداشتی در مدارس، جلسه ای با حضور سرپرست شبکه بهداشت و مسئولین آموزش و پرورش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، روز شنبه 1401/3/7، جلسه ای با حضور دکتر اعظم باقری سرپرست شبکه بهداشت و درمان، دکتر رحمت اله مشرقی مدیر آموزش و پرورش شهرستان و جمعی از معاونین و کارشناسان هر دو اداره برگزار شد.

در ابتدای جلسه، دکتر محسن قمصری رئیس مرکز بهداشت شهرستان، ضمن عرض خیر مقدم، در خصوص اهمیت سلامت دانش آموزان و کارکنان مدارس مطالبی را بیان کرد.

در ادامه سرپرست شبکه بهداشت و درمان، گزارشی از اقدامات و نتایج بدست آمده از طرح بررسی اختلاف آماری نوجوانان شهرستان طبق سامانه الکترونیک سلامت و آمار اداره آموزش و پرورش ارائه داد.

دکتر اعظم باقری ضمن اشاره به اهمیت واکسیناسیون دانش آموزان، گفت: در معاینات پزشکی پایه های اول، چهارم، هقتم و دهم از مدیران مدارس انتظار همکاری داریم و در خصوص دانش آموزان مشکل دار که نیاز به پیگیری دارند بررسی های لازم انجام و دانش آموزان به مراکز تخصصی ارجاع شوند.

وی افزود: هماهنگی و برنامه ریزی جهت آموزش و توجیه رابطین سلامت مدارس جهت انجام اقدامات بهداشتی ( پدیکلوز، کرونا، مروج سلامت و ...) در مدارس انجام شود.

دکتر باقری در پایان در خصوص جمعیت و فرزندآوری مطالبی را بیان کرد و پیشنهاداتی جهت اجرای برنامه های آموزشی ویژه گروه های هدف در مدارس ارائه داد.

دکتر مشرقی مدیر آموزش و پرورش شهرستان نیز گفت: هماهنگی های لازم با مدیران مدارس در خصوص ثبت نام دانش آموزان پایه های اول، چهارم، هفتم و دهم پس از انجام معاینات پزشکی و با در دست داشتن گواهی تایید معاینات، انجام خواهد شد.

ایشان تصریح کرد: چک لیست های نظارت بر پروتکل های بهداشتی در مدارس بررسی و در صورت نیاز، مداخلات لازم صورت می گیرد.

نشست هماهنگی مسئولین شبکه و آموزش و پرورش          نشست هماهنگی مسئولین شبکه و آموزش و پرورش

ساعت : 10:54 -  روز  : یکشنبه  - 8 /  3 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :70