3:54:09 PM 1402 / 01 / 10
 
اخبار شبکه

شادی چهارشنبه آخر سال را به عزا تبدیل نکنیم

شادی چهارشنبه آخر سال را به عزا تبدیل نکنیم

توصیه های سرپرست شبکه در خصوص پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخر سال در نشست خبری با اصحاب رسانه در محل اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان آران و بیدگل


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، دکتر فیروزیان سرپرست شبکه بهداشت آران بیدگل در نشست خبری با اصحاب رسانه در محل اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان آران و بیدگل گفت: در سال‌های اخیر چهارشنبه آخر سال با رنگ باختن اصالت برگزاری این مراسم سنتی و روی آوردن به اقدامات نا ایمن، همیشه صحنه‌ها و حوادث ناگواری را با خود به همراه داشته که این امر موجب بروز خسارت‌های جانی و مالی جبران ناپذیری شده است که کام خانواده‌های بسیاری را در آستانه سال جدید تلخ می‌کند.


وی اذعان داشت: بیشترین گروه‌های سنی که در حوادث چهارشنبه آخر سال قربانی هیجانات زودگذر می‌شوند، نوجوانان هستند که بیشترین آسیب‌ها در این رده و بین سنین ۱۰ تا ۲۰ سال بوده است .


دکتر علیرضا فیروزیان تصریح کرد: از خانواده های عزیز خواهشمندیم با درس گرفتن از آمار حوادث چهارشنبه سوری سال های گذشته که تعداد زیادی را به کام مرگ کشانده و تعداد زیاد دیگری را نیز دچار قطع عضو و یا با آسیب های چشمی و مصدومیت های شدید جسمی روبرو کرده است از فرزندان خود به طور جدی مراقبت نمایند.


                                                                            روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل

ساعت : 8:55 -  روز  : سه شنبه  - 23 /  12 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :29

درج نظر بینندگان نظرات کاربران فایل مرتبط
  درج نظر بينندگان خبر :

نام:   
ایمیل:  
نظر:    

  نظرات كاربران: