کلاس آموزشی برای مردان روستای یزدل در حسینیه صاحب الزمان برگزار شد.

به مناسبت هفته ملی سلامت مردان

کلاس آموزشی برای مردان روستای یزدل در حسینیه صاحب الزمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این کلاس آموزشی که به همت بهورز خانه بهداشت یزدل برگزار شد، در زمینه چالش های پیش روی سلامت مردان در جامعه ی کنونی و اهمیت خودمراقبتی سخنانی ارائه گردید.

در ادامه در خصوص طرح تحول سلامت و خدمات قابل ارائه به مردان در همه گروه های سنی مطالبی بیان شد.

گفتنی است هر ساله هفته اول اسفند ، هفته سلامت مردان نامگذاری شده است و شعار سال جاری: "آیا در مسابقه ی سلامت برنده اید؟" می باشد.

ساعت : 12:5 -  روز  : چهار شنبه  - 11 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :88