زمان و مکان برگزاری بخش کتبی بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت

برگزاری آزمون بخش کتبی بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت

ضمن عرض تسلیت فرارسیدن ایام سوگواری فاطمیه، با عنایت به ثبت نام کارکنان دانشگاه در مرحله دانشگاهی بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت تحت عنوان "دوره آموزشی اخلاق در قرآن و روایات 2 (با احتساب 10 ساعت آموزشی ویژه کلیه کارکنان و 8 ساعت امتیاز فرهنگی ویژه اساتید) " به اطلاع می رساند آزمون حضوری بخش کتبی در روز یکشنبه مورخ 15 اسفند راس ساعت 10:30 صبح طبق جدول پیوست برگزار خواهد شد.

- همراه داشتن مداد و پاک کن الزامیست.
- برگزاری آزمون کارکنان به صورت همزمان راس ساعت 10:30 در حوزه های مذکور خواهد بود و آزمون مجدد صورت نخواهد گرفت.
- تعداد سوالات : 45 تست (با نمره منفی) و 3 تشریحی

ساعت : 13:34 -  روز  : چهار شنبه  - 11 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :160