کلنگ احداث مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی ابوزیدآباد به زمین زده شد

با حضور معاون حقوقی وزیر بهداشت:

کلنگ احداث مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی ابوزیدآباد به زمین زده شد

با حضور مهندس طاهر موهبتی معاون برنامه ریزی، هماهنگی و امور حقوقی وزیر بهداشت، دکتر سید جواد ساداتی نژاد نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولین دانشگاه و شهرستان های کاشان و آران و بیدگل کلنگ احداث مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی ابوزیدآباد به زمین زده شد.

به گزارش وب دا، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان در مراسم کلنگ زنی مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی ابوزیدآباد اظهار داشت: این مرکز در مرحله اول از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی کاشان و مشارکت خیرین سلامت با هزینه بالغ بر 700 میلیون تومان در زمینی به متراژ 450 متر مربع احداث می شود.

دکتر ابراهیم کوچکی تصریح کرد: این مرکز قابلیت توسعه تا متراژ 1680 متر مربع را دارد و مقرر است با پیگیری های دانشگاه با جذب منابع مالی توسط خیرین سلامت و سایر منابع توسعه یابد.

لازم به ذکر است ساختمان قدیمی مرکز خدمات جامع سلامت شهر ابوزیدآباد به علت ناایمن بودن در حال تخریب می باشد که با پیگیری مسئولین دانشگاه و جذب اعتبارات از وزارت بهداشت احداث خواهد شد.

ساعت : 8:33 -  روز  : پنج شنبه  - 19 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :61