همایش خانوادگی جامعه سالم

همایش بزرگ خانوادگی جامعه سالم، جامعه بدون اعتیاد برگزار شد.

به مناسبت گرامیداشت هفته مبارزه با مواد مخدر،همایش خانوادگی با شعار جامعه سالم ،جامعه بدون اعتیاد در محل پارک شادی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در ابتدای همایش، معینی نژاد فرماندار شهرستان ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان این مراسم، بر اهمیت اقدامات مستمر در جهت پیشگیری از اعتیاد تاکید کرد.

این گزارش حاکیست در ادامه رئیس پلیس مواد مخدر شهرستان، ضمن بیان تجارب آموزنده خود در رابطه با مبارزه با مواد مخدر، به معرفی انواع مواد مخدر سنتی و صنعتی پرداخت.

در پایان این همایش به برگزیدگان مسابقه در دو بخش کتبی بزرگسالان و نقاشی و رنگ آمیزی کودکان جوایزی اهدا شد.

بنا بر این گزارش از برنامه های دیگر این همایش که توسط واحد سلامت روان شبکه و با همکاری شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان و با حضور پرشور مردم برگزار شد، اجرای سرود دانش آموزی، ایستگاه نقاشی کودک، موسیقی شاد، برگزاری مسابقه با موضوع پیشگیری از اعتیاد، خوانندگی و اجرای طنز بود.

همایش خانوادگی جامعه سالم          همایش خانوادگی جامعه سالم

همایش خانوادگی جامعه سالم          همایش خانوادگی جامعه سالم

ساعت : 12:5 -  روز  : یکشنبه  - 18 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :59