همایش عفاف و حجاب

همایش عفاف و حجاب برگزار شد

دومین همایش عفاف و حجاب با حضور مسئولین و کارکنان ادارات و نهادهای شهرستان آران و بیدگل در سالن شهید استادی شبکه بهداشت و درمان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در ابتدای این همایش سرگرد مهدی صفری فرمانده حوزه بسیج اداری و کارگری شهرستان ضمن خوش امد گویی و تقدیر از برگزار کنندگان این همایش در مورد حجاب و عفاف سخنانی را بیان کرد.

بنابر این گزارش حجه الاسلام والمسلمین شاه فضل مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در مورد عفاف و حجاب مطالبی را عنوان کرد.

حضرت حجه الاسلام والمسلمین شاه فضل در بخش دیگری از سخنان خود به مسئله حجاب اشاره کرد و افزود :

پوشش واقعی پوششی است که بدن انسان را از نامحرمان بپوشاند و نازک و بدن نما نباشد. همچنان که حضرت علی (ع) فرمود : عَلیکُم بِالصَّفیقِ مِنَ الثِیابِ فَاِنَّ مَنْ رَقَّ توبُهُ رَقَّ دینُه از لباس نازک بپرهیزید زیرا کسی که لباسش نازک است ایمانش هم ضعیف و کم رنگ است.

ایشان در ادامه افزود: عفاف، یعنی نگاه داشتن نفس از چیزهایی که حرام است یا انجام آن شایسته نیست و باید حجاب ظاهر و باطن همراه باشد . همواره باید توجه داشت انتقال ارزشها از همان کودکی آغاز می شود و برای اینکه انسان بتواند از نامحرمان و گناهان محفوظ ماند باید خود را در لباس و حفاظ تقوا قرار دهد و برای اینکه دامن زنان از بی عفتی پاک باشد لازم است خود را در حفاظ و حجاب و عفاف قرار دهند.

این گزارش حاکیست در پایان ضمن قرائت مقاله در زمینه عفاف و حجاب و اجرای مسابقه از بین شرکت کنندگان به قید قرعه جوایزی به رسم یادبود اهدا گردید.

همایش عفاف و حجاب          همایش عفاف و حجاب

همایش عفاف و حجاب          همایش عفاف و حجاب

ساعت : 12:59 -  روز  : دو شنبه  - 26 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :144