پیام تبریک سرپرست شبکه به مناسبت فرارسیدن روز بهورز

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در پیامی به مناسبت فرارسیدن ۱۲ شهریور روز بهورز، این روز رابه تمامی بهورزان پرتلاش شبکه که در جبهه اول سلامتی فعالیت می کنند تبریک گفت .

متن پیام دکتر دهقانی بدین شرح می باشد:

همواره یکی از اساسی‌ترین و ضروری‌ترین نیازهای هر جامعه‌ای برای توسعه اقتصادی و اجتماعی، مراقبت‌های بهداشتی و حفظ و ارتقای سلامت است و نقش بهورزان به عنوان پیام‌آوران سلامت، عدالت و توسعه پایدار، تاثیر بسزای در ارتقای سلامت در دور افتاده ترین روستا ها را دارد .

امروز با تلاش پیشگامان نظام سلامت شاهد ارتقای سطح سلامت جامعه روستایی ، افزایش شاخص‌های بهداشتی، کاهش مرگ و میر کودکان و زنان باردار، پیشگیری و کنترل بیماریهایی واگیردار و جلب مشارکت های مردمی هستیم. این دستاوردها مرهون تلاشهای مجدانه بهورزان آموزش دیده در راستای ارایه خدمات پیشگیری، درمان اولیه، آموزش سبک صحیح زندگی، مراقبت از مادر و کودک، ترویج افزایش موالید، مراقبت از سالمندان است .

اینجانب به سهم خود این روز فرخنده را به همه بهورزان  شاغل در خانه های بهداشت تحت پوشش شبکه تبریک گفته و از خداوند منان توفیق همگی را در راه خدمت بیشتر به مردم شریف منطقه خواهانم.

دکتر مسعود دهقانی

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل

ساعت : 12:21 -  روز  : شنبه  - 11 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :57