با استفاده از راهکارهایی مثل پوشیدن لباس‌های سبک با رنگ روشن، استفاده از کلاه‌های پهن، استفاده از کرم‌های ضد آفتاب با فاکتور حفاظتی 30 و بالاتر، مصرف مقادیر فراوان مایعات، استفاده از مایعات شور مانند دوغ یا آب‌میوه در صورت عرق کردن و اجتناب از فعالیت‌های ورزشی در روزهای گرم؛ می‌توان از بروز گرمازدگی جلوگیری کرد.

جلسه ارتقاء آموزش های حین ازدواج

جلسه آموزشی ارتقاء آموزش های حین ازدواج در سالن کنفرانس شبکه بهداشت و درمان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل کارشناس مسئول گروه سلامت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه در ابتدای جلسه به بیان الزامات برنامه و وضعیت موجود و مشکلاتی نظیر آمار بالای طلاق پرداخت.

در ادامه مسئول برنامه بهداشت باروری معاونت بهداشتی به صورت مشروح در خصوص برنامه پیشنهادی ارتقاء کمی وکیفی کلاسهای آموزش حین ازدواج سخنانی را بیان کرد.

خانم مدیحی افزود : تفاهم نامه هایی که در این خصوص در سطح وزارتخانه متبوع با سازمان بهزیستی و سازمان تبلیغات اسلامی منعقد شد، پروتکل آموزش 6 ساعته مربوطه را به اطلاع کلیه ی حاضرین رساند.

ایشان همچنین در خصوص طرح پایلوت (بهار نکو)که در طی چند سال گذشته در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اجرا شده است توضیحات مربوط را ارائه نمود.

در پایان کارشناسان نقطه نظرات خود را در این زمینه بیان کردند.

ساعت : 11:9 -  روز  : یکشنبه  - 19 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :176