با استفاده از راهکارهایی مثل پوشیدن لباس‌های سبک با رنگ روشن، استفاده از کلاه‌های پهن، استفاده از کرم‌های ضد آفتاب با فاکتور حفاظتی 30 و بالاتر، مصرف مقادیر فراوان مایعات، استفاده از مایعات شور مانند دوغ یا آب‌میوه در صورت عرق کردن و اجتناب از فعالیت‌های ورزشی در روزهای گرم؛ می‌توان از بروز گرمازدگی جلوگیری کرد.

همایش دیابت

برگزاری همایش دیابت در بخش کویرات

همایش دیابت برای بیماران مبتلا به دیابت در بخش کویرات در پارک شقایق شهر ابوزید آباد برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در ابتدای این همایش پس از عرض خیر مقدم به مدعوین و تیم انجمن دیابت ایران ، دکتر رجب رئیس انجمن دیابت ایران در زمینه بیماری دیابت واهمیت کنترل قند خون و خودمراقبتی در بیماری دیابت سخنانی را ایراد نمود.

در ادامه مهندس رجب متخصص تغذیه انجمن دیابت ایران در خصوص نقش و اهمیت برنامه صحیح غذایی در کنترل و پیشگیری از بیماری دیابت مطالبی را بیان کرد.

در پایان از مدعوین شرکت کننده سوالاتی در زمینه برنامه غذایی و دستورات دارویی پرسیده و راهنمایی های لازم در زمینه کنترل قند خون به شرکت کنندگان ارائه شد.

گفتنی است مسابقه طناب زنی و اجرای برنامه های شاد و اهدای جوایز از دیگر برنامه های این همایش بود.

لازم به ذکر است این همایش با همکاری مرکز خدمات جامع سلامت ابوزید آباد و واحد پیشگیری و مراقبت از بیماریهای غیرواگیر شبکه بهداشت و درمان و با حضور بیش از 200 بیمار دیابتی برگزار گردید.

همایش دیابت

ساعت : 9:52 -  روز  : سه شنبه  - 21 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :165