با استفاده از راهکارهایی مثل پوشیدن لباس‌های سبک با رنگ روشن، استفاده از کلاه‌های پهن، استفاده از کرم‌های ضد آفتاب با فاکتور حفاظتی 30 و بالاتر، مصرف مقادیر فراوان مایعات، استفاده از مایعات شور مانند دوغ یا آب‌میوه در صورت عرق کردن و اجتناب از فعالیت‌های ورزشی در روزهای گرم؛ می‌توان از بروز گرمازدگی جلوگیری کرد.

همایش ازدواج مناسب

کلاس آموزش ازدواج مناسب در جوانان برگزار شد.

کلاس آموزش ازدواج مناسب در جوانان ویژه جوانان تحت پوشش پایگاه جامع سلامت فاطمیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این کلاس آموزشی که در محل سالن اجتماعات پایگاه سلامت فاطمیه برگزار گردید، کارشناس ازدواج و طلاق اداره بهزیستی شهرستان مطالبی در خصوص معیارهای صحیح انتخاب همسر و ... ارائه نمود.

در پایان ضمن پذیرایی از حاضرین به سوالات آنها پاسخ داده شد.

همایش ازدواج مناسب          همایش ازدواج مناسب

ساعت : 9:41 -  روز  : پنج شنبه  - 30 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :166