برگزاری اولین کمیته فنی آب شهر آران وبیدگل

برگزاری اولین کمیته فنی آب شهر آران و بیدگل

اولین جلسه کمیته فنی آب شهر آران وبیدگل با حضور اعضا در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این جلسه رئیس مرکز بهداشت شهرستان در خصوص هدف از برگزاری این کمیته سخنانی بیان کرد.

در ادامه کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت در مورد اساسنامه کمیته راهبری برنامه ایمنی آب ، وظایف اصلی ، اهداف کمیته ، مسئولیت ها در مدیریت ایمنی آب آشامیدنی و وظایف وزارت بهداشت و توصیف سیستم شامل بررسی سامانه آبرسانی در 4 مرحله حوضه آبریز ، تصفیه خانه ، شبکه توزیع و نقطه مصرف سخنانی ایراد نمو.د.

در پایان کارشناس ایمنی آب معاونت بهداشتی دانشگاه در خصوص شناسایی مخاطرات و رویدادهای مخاطره آمیز و ارزیابی ریسک های مرتبط با فعالیت های شهرداری ، جهادکشاورزی ، امور آبفا ، صنعت ومعدن ، شرکت آب منطقه ای و.... مطالبی بیان کرد.

ساعت : 9:53 -  روز  : پنج شنبه  - 30 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :74