همایش هاری

همایش روز جهانی هاری برگزار شد.

همزمان با ششم مهر ماه روز جهانی هاری همایشی در مدرسه شهید میرزایی علی آباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این همایش کارشناس مبارزه با بیماری های  مرکز سلامت جوادالائمه درمورد اهمیت بیماری  هاری مطالبی را ارائه نمود.

در ادامه مطالبی در زمینه بیماری هاری، راه های انتقال ، علائم و پیشگیری این بیماری را برای شرکت کنندگان بیان کرد.

در پایان ضممن برگزاری مسابقه در بین حاضرین  به قید قرعه به دو نفر از پاسخ دهندگان جوایزی اهدا گردید.

همایش هاری

ساعت : 13:8 -  روز  : پنج شنبه  - 6 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :51