همایش تکریم سالمندان

برگزاری همایش تکریم و منزلت سالمندان

همایش تکریم و منزلت سالمندان با محوریت گرامیداشت مقام پدربزرگ ها و مادربزرگ ها در مدرسه ابتدایی زنده یاد بانو فاطمه ابریشمچی در شهرستان آران و بیدگل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، کارشناس مسئول واحد جمعیت و سلامت خانواده گفت: در این همایش که با حضور بیش از 300 نفر از دانش آموزان و پدربزرگ و مادربزرگ های ایشان برگزار شد، در ابتدا دانش آموزن با اهدای گل از والدین شان استقبال کردند.

بنا بر این گزارش سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان با بیان آمار و شاخصها و اهداف برنامه سلامت سالمندان به لزوم تشکیل پرونده سلامت الکترونیک بویژه درگروه سنی سالمندان پرداخت و سپس سخنانی در خصوص روابط متقابل کودکان با پدربزرگ ها و مادربزرگ ها ارائه گردید.

گفتنی است از برنامه های دیگر این همایش ،اجرای سرود همگانی توسط دانش آموزان ، برگزاری مسابقه و اهدا جایزه، پذیرایی و توزیع بسته های آموزشی ویژه سالمندان بود.

همایش تکریم سالمندان          همایش تکریم سالمندان

ساعت : 11:33 -  روز  : پنج شنبه  - 20 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :63