کارگاه تحرک فیزیکی

کارگاه دو روزه پیشگیری از کم تحرکی در نوجوانان و دانش آموزان برگزار گردید.

در راستای اجرای برنامه ارتقاء فعالیت فیزیکی نوجوانان ودانش آموزان کارگاه آموزشی ویژه پرسنل مراکز جامع سلامت شهرستان با عنوان " پیشگیری از کم تحرکی در نوجوانان ودانش آموزان"برگزارگردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در ابتدای برنامه کارشناس مسئول سلامت نوجوانان و مدارس مرکز بهداشت مطالبی در خصوص دستورالعمل برنامه ارتقاء تحرک در نوجوانان و دانش آموزان بیان نمود.

در ادامه ، عباس مینویی، کارشناس ارشد تربیت بدنی ضمن بیان اهمیت انجام تمرینات کششی برای همه گروه های سنی بویژه دانش آموزان، این حرکات را به صورت عملی آموزش داد.

بنا بر این گزارش در ادامه کارگاه، مینویی در زمینه ناهنجاری های اسکلتی قامتی و نحوه استفاده از تمرینات کششی برای درمان این بیماری ها مطالبی را به صورت مبسوط ارائه داد.

این کارگاه آموزشی با هدف تربیت مربی و با موضوع ارتقاء فعالیت فیزیکی در نوجوانان و دانش آموزان ویژه گروه هدف پزشک ، ماما و مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت در محل سالن شهید استادی شبکه برگزار شد.

کارگاه تحرک فیزیکی          کارگاه تحرک فیزیکی

ساعت : 11:11 -  روز  : پنج شنبه  - 9 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :30