کارگاه آموزشی داوطلبین ادارات

برگزاری کارگاه آموزشی ویژه داوطلبین ادارات

به مناسبت هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی کارگاه آموزشی ارزیابی آمادگی خانوار در برابر مخاطرات ویژه داوطلبین بهداشتی ادارات شهرستان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شکبه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در ابتدا کارشناس مسئول واحد مشارکتهای مردمی و جلب هماهنگی شبکه ضمن تبریک 14 آذر روز جهانی داوطلب در ارتباط با اهمیت برنامه داوطلبان متخصص و نحوه همکاری آنان با شبکه بهداشت و درمان مطالبی را بیان کرد.

فهیمه رضوانی در ادامه هدف ار برگزاری این کارگاه را ارتقاء سطح آگاهی و بهداشتی داوطلبان متخصص سازمان ها و ادارات در زمان وقوع حوادث و بلایا برشمرد.

در ادامه دبیر کمیته مدیریت کاهش خطر حوزه بهداشت آموزش های لازم برای خانوار ها در برابر بلایا را ارائه نمود .

مهندس امامی در ادامه هدف از این آموزش ها را بالابردن سطح آگاهی و دانش داوطلبین در هنگام وقوع حادثه و بلایاعنوان کرد و نیز اهمیت پیشگیری و آمادگی در مواجهه با خطرات و همچنین آسیب های سازه ای و غیر سازه ای در وقوع حادثه را تشریح کرد.

در پایان هریک از داوطلبین ضمن بیان نقطه نظرات خود طبق فرم برنامه ارزیابی و آمادگی در برابر بلایا به ارزیابی خود در برابر مخاطرات پرداختند.

کارگاه آموزشی داوطلبین ادارات          کارگاه آموزشی داوطلبین ادارات

ساعت : 11:26 -  روز  : چهار شنبه  - 29 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :123