آزمون دخانیات به صورت الکترونیکی برگزار شد.

آزمون دخانیات به صورت الکترونیکی برای 1612 نفر از پرسنل دانشگاه برگزار شد.

آزمون غیر حضوری با عنوان آشنایی با مضرات مصرف و روش های ترک دخانیات با حضور 1612 نفر از پرسنل دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، این آزمون با حضور 1612 نفر از پرسنل کلیه واحدهای بهداشتی، درمانی و اداری دانشگاه علوم پزشکی کاشان به صورت الکترونیکی از تاریخ 96/9/18 لغایت 96/9/30 برگزار گردید.

گفتنی است این دوره آموزشی غیر حضوری به همت واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و با همکاری مرکز فناوری اطلاعات و رابطین آموزشی واحدهای تابعه دانشگاه برنامه ریزی و برگزار گردید.

ساعت : 7:51 -  روز  : یکشنبه  - 17 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :39