با استفاده از راهکارهایی مثل پوشیدن لباس‌های سبک با رنگ روشن، استفاده از کلاه‌های پهن، استفاده از کرم‌های ضد آفتاب با فاکتور حفاظتی 30 و بالاتر، مصرف مقادیر فراوان مایعات، استفاده از مایعات شور مانند دوغ یا آب‌میوه در صورت عرق کردن و اجتناب از فعالیت‌های ورزشی در روزهای گرم؛ می‌توان از بروز گرمازدگی جلوگیری کرد.

همایش پویش ملی سرطان

به مناسبت هفته پویش ملی مبارزه با سرطان

همایش آموزشی سرطان به همت واحد مبارزه با بیماری های مرکز سلامت جامع پامیلی و مدرسه شهید صالحیار برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در این همایش در زمینه بیماری سرطان و همچنین روش های پیشگیری از سرطان مطالبی عنوان شد.

بنابر این گزارش همچنین در بخش دیگری آموزش لازم در زمینه تغذیه سالم برای پیشگیری از سرطان به دانش آموزان داده شد.

گفتنی است این همایش به همت مرکز سلامت جامع پامیلی و همکاری مدرسه شهید صالحیار بیدگل برگزار گردید.

همایش پویش ملی سرطان          همایش پویش ملی سرطان

همایش پویش ملی سرطان

ساعت : 13:43 -  روز  : شنبه  - 7 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :139