با استفاده از راهکارهایی مثل پوشیدن لباس‌های سبک با رنگ روشن، استفاده از کلاه‌های پهن، استفاده از کرم‌های ضد آفتاب با فاکتور حفاظتی 30 و بالاتر، مصرف مقادیر فراوان مایعات، استفاده از مایعات شور مانند دوغ یا آب‌میوه در صورت عرق کردن و اجتناب از فعالیت‌های ورزشی در روزهای گرم؛ می‌توان از بروز گرمازدگی جلوگیری کرد.

معاینه درب منزل سالمندان

همزمان با دهه مبارک فجر

طرح مراقبت از سالمندان درب منازل در شهر نوش آباد توسط مراقب سلامت مرکز سلامت جامع ثامن الحجج (ع) نوش آباد انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل مراقب سلامت مرکز سلامت جامع نوش آباد از طرح مراقبت از سالمندان در منزل خبر داد.

زهرا دهقانی ضمن اعلام این خبر افزود: سالمندی ﻓﺮاﯾﻨﺪی اﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﺘﻮﻗﻒ ﻧﻤﯽ ﺷﻮد و ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺎ داﺷﺘﻦ زﻧﺪﮔﯽ ﺳﺎﻟﻢ و ﻣﺮاﻗﺒﺘﻬﺎی وﯾﮋه مرگ و میر ناشی از اﯾـﻦ دوران را ﺑﻪ دوراﻧﯽ ﻣﻄﻠﻮب و ﺗﻮام ﺑﺎ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﮐﺮد.

این مراقب سلامت اظهار کرد: کاهش و به تأخیر انداختن بیماری ، ناتوانی و مرگ و میر ناشی از آنهـا در دوره سـالمندی یـک مسـاله عمـده در بهداشت عمومی است .

دهقانی در پایان گفت: در تکریم سالمندان همین بس که بدانیم آنان بهترین راهنما و کارآمدترین مدیران ومشـاورانند و دنیا بـا تفکـر سـالمندان وحرکت جوانان است که اداره می شود. در واقع سالم پیر شدن یک موفقیت است و برای سالم پیر شـدن همیشـه پیشـگیری موثر تر از درمان است پس در تکریم سالمندان و کمک به بهبود شیوه زندگی آنان بکوشیم.

لازم به ذکر است در این طرح ضمن ارائه مراقبت های دوره ای شامل انجام فشار خون ، اندازه گیری قد و وزن، ارجاع به آزمایشگاه برای انجام آزمایش های لازم، تحویل مکمل ویتامین D و کلسیم، برای سالمندان آموزش های لازم در زمینه خود مراقبتی در دوران سالمندی ارائه گردید.

معاینه درب منزل سالمندان          معاینه درب منزل سالمندان

ساعت : 12:8 -  روز  : دو شنبه  - 16 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :108