برگزاری جلسه آموزشی بهداشت روان

جلسه آموزشی بهداشت روان و ارتقای روابط بین فردی در روستای حسین آباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، به منظور ارتقا سطح بهداشت روان واستحکام روابط بین فردی در خانواده جلسه آموزشی با سخنرانی عسگری دکترای جامعه شناسی برگزار گردید.

بنا بر این گزارش در این جلسه مطالبی همچون اهمیت نهاد خانواده، نقش زن در تداوم عشق های واقعی، حفظ آرامش و اقتدار مرد در خانواده ، عشق های مجازی و ... مطرح شد.

ساعت : 13:42 -  روز  : یکشنبه  - 13 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :87