با استفاده از راهکارهایی مثل پوشیدن لباس‌های سبک با رنگ روشن، استفاده از کلاه‌های پهن، استفاده از کرم‌های ضد آفتاب با فاکتور حفاظتی 30 و بالاتر، مصرف مقادیر فراوان مایعات، استفاده از مایعات شور مانند دوغ یا آب‌میوه در صورت عرق کردن و اجتناب از فعالیت‌های ورزشی در روزهای گرم؛ می‌توان از بروز گرمازدگی جلوگیری کرد.

آماده باش مراکز بهداشتی درمانی کاشان در ایام نوروز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از آماده باش مراکز بهداشتی درمانی شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در ایام نوروز خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی در نشست خبری نوروز در روز شنبه مورخ 26/12/96 گفت: کلیه امکانات و منابع دانشگاه اعم از نیروی انسانی و تجهیزات تخصصی جهت ارائه خدمات حوزه سلامت در ایام نوروز بسیج شود و هماهنگی های لازم انجام شده است.

وی افزود:  9 بیمارستان در این شهرستان ها به مسافران داخلی و گردشگران خارجی در تعطیلات نوروزی 1397 خدمات رسانی می کنند.

وی تصریح کرد: بیمارستان های شهید بهشتی، متینی، نقوی، کارگر نژاد، شبیه خوانی، آیت الله یثربی و میلاد در کاشان و حضرت سیدالشهدا (ع) و شهید رجایی در آران و بیدگل به همراه هفت درمانگاه در این شهرستان ها برای تعطیلات نوروزی آماده شده است

.

دکتر کوچکی ادامه داد: سه مرکز تصویربرداری نیز در بیمارستان های شهید بهشتی و میلاد و بخش خصوصی آماده خدمت رسانی به مسافران و گردشگران نوروزی در منطقه کاشان فعال است.

به گفته وی، مرکز دیالیز دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان نیز واقع در  بیمارستان اخوان در خیابان اباذر به شماره تماس 03155460261همزمان با ایام نوروز آماده خدمت رسانی است.

رئیس دانشگاه اظهار داشت: چهار مرکز ارائه خدمات دندانپزشکی و کلینیک ویژه نقوی جهت خدمات تخصصی سرپایی نیز برای همشهریان، گردشگران و مسافران خدمات ارائه خواهد داد.

وی، همچنین در ادامه به فعالیت های حوزه بهداشت به خصوص بهداشت محیط اشاره کرد و اظهار داشت: همشهریان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی می توانند با سامانه ارتباطات و رسیدگی به شکایات مردمی 190 تماس گرفته و مورد را اعلام نمایند.

رئیس دانشگاه گفت: همکاری و پشتیبانی واحد بهداشت محیط این دانشگاه با هدف حفظ سلامت شهروندان و میهمانان نوروزی در نوروز 97 با نظارت و جدیت بیشتری انجام می شود.

دکتر کوچکی، با اشاره به فعالیت این دانشگاه در حوزه تامین دارو مثل سال های گذشته و فعالیت شبانه روزی چند داروخانه برای ایام نوروز تصریح کرد: در حوزه مدیریت غذا نیز کارشناسان این حوزه طبق برنامه های تنظیمی از واحد های تولیدی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بازدید و نظارت خواهند داشت.

ساعت : 12:28 -  روز  : دو شنبه  - 28 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :76