دیدار نوروزی با رئیس دانشگاه

دیدار نوروزی معاونین، مدیران و کارکنان با رئیس دانشگاه

به مناسبت آغاز سال نو، سرپرست، معاونین، مدیران و کارکنان واحدهای مختلف شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل با رئیس دانشگاه دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، رئیس دانشگاه در این دیدارها ضمن تبریک عید نوروز و میلاد حضرت علی (ع) و روز پدر، به کلیه همکاران، از تلاش ها و زحمات آنان که منجر به خدمات گسترده و موفقیت های متعدد دانشگاه در سال گذشته شد، تقدیر کرد.

دکتر ابراهیم کوچکی اظهار داشت: به عقیده بسیاری، علی (ع) تنها یک قهرمان یا یک شخصیت تاریخی نیست، بلکه هر شخصی ابعاد وسیع وجودی امیرمؤمنان علی (ع) را بررسی کند، خود را در برابر دریایی بی کران از علم، معرفت، دانش، شجاعت، وفاداری، معجزه عالم خلقت و ... خواهد یافت.

وی در ادامه، با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با عنوان "حمایت از کالای ایرانی" خواستار تلاش همه در راستای تحقق منوّیات ایشان شد.

دکتر کوچکی، در پایان اظهار امیدواری کرد: با همت و تلاش شما همکاران و اساتید گرامی شاهد موفقیت های روز افزون دانشگاه باشیم و برای کلیه همکاران در سال جدید آرزوی موفقیت کرد.

دیدار نوروزی با رئیس دانشگاه          دیدار نوروزی با رئیس دانشگاه

دیدار نوروزی با رئیس دانشگاه

ساعت : 8:41 -  روز  : چهار شنبه  - 8 /  1 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :60