با استفاده از راهکارهایی مثل پوشیدن لباس‌های سبک با رنگ روشن، استفاده از کلاه‌های پهن، استفاده از کرم‌های ضد آفتاب با فاکتور حفاظتی 30 و بالاتر، مصرف مقادیر فراوان مایعات، استفاده از مایعات شور مانند دوغ یا آب‌میوه در صورت عرق کردن و اجتناب از فعالیت‌های ورزشی در روزهای گرم؛ می‌توان از بروز گرمازدگی جلوگیری کرد.

روز دندانپزشکی

به مناسبت 23 فروردین:

تجلیل از دندانپزشکان شهرستان آران و بیدگل

به مناسبت 23 فروردین روز دندانپزشکی از دندانپزشکان شاغل در شبکه بهداشت و درمان تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، به مناسبت 23 فروردین روز دندانپزشکی از دندانپزشکان شاغل در شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل تجلیل شد.

کارشناس مسئول واحد دهان و دندان به همراه کارشناس نظارت بر درمان شبکه با حضور در واحدهای دندانپزشکی مراکز جامع سلامت شهرستان این روز را به دندانپزشکان و دستیاران دندانپزشکی تبریک گفتتند.

ایشان همچنین با اهدای گل از خدمات کلیه دندانپزشکان شاغل در مراکز جامع خدمات سلامت تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان تقدیر و قدردانی نمودند.

روز دندانپزشکی          روز دندانپزشکی

ساعت : 8:52 -  روز  : یکشنبه  - 26 /  1 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :59