معاینه دانشجویان علمی کاربردی

همزمان با هفته جوان:

اجرای طرح پایش سلامت دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی

کارشناس مسئول سلامت جوانان از اجرای طرح پایش سلامت دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل کارشناس مسئول سلامت جوانان مرکز بهداشت گفت: این طرح شامل پایش سلامت روانی و جسمانی جوانان توسط مراقبین سلامت و پزشک مرکز جامع سلامت پامیلی و به منظور ارزیابی سلامت و پیشگیری و درمان جوانان بر اساس سامانه سیب انجام شد.

الهه لامع در ادامه افزود: در بخش سلامت روان دانشجویان به لحاظ وضعیت روان شناختی مورد ارزیابی قرار می گیرند و در بخش سلامت جسم نیز، در رابطه با سبک زندگی سالم، همچون عادت های غذایی، رعایت بهداشت فردی و سابقه فرد یا اعضای خانواده دانشجو مورد سوال قرار می گیرد و پزشک عمومی علاوه بر انجام آزمایش های قد، وزن، فشارخون و ... از دانشجو معاینه جسمی به عمل می آورد.

گفتنی است از برنامه های دیگر این طرح، آموزش دانشجویان در خصوص مسائل بهداشتی، پذیرایی و توزیع بسته های آموزشی بود.

معاینه دانشجویان علمی کاربردی

ساعت : 8:12 -  روز  : سه شنبه  - 11 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :105