ایستگاه سلامت بانوان

برپایی ایستگاه سلامت بانوان

ایستگاه سلامت بانوان در پارک مهربانو برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل مراقب سلامت مرکز سلامت جامع پامیلی از برپایی ایستگاه سلامت بانوان در پارک مهربانو در شهرستان آران و بیدگل خبر داد.

بنابر این گزارش محدثه آسیابان ضمن اعلام این خبر گفت: به مناسبت ماه مبارک رمضان و ایام ولادت کریم اهل بیت (ع) با حضور در محفل قرآنی بانوان در پارک مهربانو ایستگاه سلامت به همت مرکز سلامت جامع پامیلی برگزار گردید.

وی در ادامه هدف از برگزاری این ایستگاه سلامت را آموزش تغذیه و شرایط روزه داری سالم و تشکیل پرونده سلامت و همچنین ویزیت پزشک برشمرد.

لازم به ذکر است این ایستگاه سلامت به همت مرکز سلامت جامع پامیلی و همکاری مجموعه ورزشی پارک مهربانو برگزار گردید.

ایستگاه سلامت بانوان

ساعت : 13:34 -  روز  : شنبه  - 12 /  3 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :92