مراسم تکریم و معارفه سرپرست روابط عمومی دانشگاه برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه سرپرست روابط عمومی دانشگاه با حضور رئیس و اعضای هیات رئیسه روز یکشنبه مورخ 27/3/97 در سالن شهداء ستاد دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این مراسم از حوریه زاهد تقدیر و برای مصطفی جوادی مقدم آرزوی موفقیت نمود.

دکتر ابراهیم کوچکی، با اشاره به اهمیت و جایگاه روابط عمومی در سازمان اظهار داشت: روابط عمومی نقش تعیین کننده‌ای در افزایش آگاهی‌های آحاد جامعه، فرهنگ سازی و تنویر افکار عمومی، برعهده دارد.

وی گفت: روابط عمومی کارآمد عاملی برای ارتباط، معرفی دستاوردها و پیشرفت سازمان ها است و ظرفیت موثری در راهبری افکار عمومی و اطلاع رسانی هدفمند است.

دکتر کوچکی، به حسن انتخاب بانوان به ویژه در این حوزه اشاره کرد و افزود: بایستی از حضور بانوان در عرصه های مختلف استفاده کرد و از خانم زاهد در این راستا تشکر کرد.

وی، در ادامه به سابقه دکتر جوادی در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره و تصریح کرد: روابط عمومی پل ارتباطی مردم و سازمان و جایگاه دریافت و انتقال اطلاعات است، روابط عمومی ها به دلیل جایگاه راهبردی زیربنایی خود می توانند سازمان های مختلف را در همگامی با پیشرفت و تحولات یاری دهند، چراکه روابط عمومی یک واحد پویا و ارگانیک سازمانی است که هیچ گاه در آن سکون و تعطیلی وجود ندارد.

رئیس دانشگاه اذعان داشت: روابط عمومی در ثبت وقایع دانشگاه چه به صورت تصویر و اطلاع رسانی بسیار نقش و جایگاه مهمی دارد.

محمدرضا افاضل مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه نیز در این نشست با اشاره به جایگاه روابط عمومی، خواستار استفاده از سلیقه و ایده های مختلف در این راستا شد.

مدیران جدید و سابق روابط عمومی دانشگاه نیز در این نشست به بیان برنامه ها و اقدامات خود پرداختند.

شایان ذکر است در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر و هدایایی از سوی رئیس دانشگاه و اعضای هیات رئیسه و جمعی از همکاران از تلاش های حوریه زاهد تقدیر و تجلیل بعمل آمد و نیز حکم انتصاب آقای مصطفی جوادی مقدم قرائت و برای وی در سمت جدید آرزوی موفقیت گردید.

منبع خبر: وب دا

ساعت : 9:5 -  روز  : دو شنبه  - 28 /  3 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :112