با استفاده از راهکارهایی مثل پوشیدن لباس‌های سبک با رنگ روشن، استفاده از کلاه‌های پهن، استفاده از کرم‌های ضد آفتاب با فاکتور حفاظتی 30 و بالاتر، مصرف مقادیر فراوان مایعات، استفاده از مایعات شور مانند دوغ یا آب‌میوه در صورت عرق کردن و اجتناب از فعالیت‌های ورزشی در روزهای گرم؛ می‌توان از بروز گرمازدگی جلوگیری کرد.

مسابقه نقاشی مرکز پامیلی

همزمان با هفته ملی بدون دخانیات

مسابقه نقاشی ویژه‌ کودکان و نوجوانان به‌مناسبت هفته ملی بدون دخانیات در مرکز سلامت جامع پامیلی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، به‌مناسبت هفته ملی بدون دخانیات ، واحد بهداشت روان مرکز سلامت جامع پامیلی با همکاری مراقبین سلامت مسابقه نقاشی با موضوع مضرات سیگار و قلیان ، برای کودکان و نوجوانان برگزار کرد.

مراقب سلامت مرکز ضمن اعلام ان خبر اظهار کرد: مسابقه نقاشی با شعار همزمان با هفته ملی بدون دخانیات در مرکز سلامت جامع پامیلی برگزار شد.

محدثه آسیابان با بیان اینکه در ابتدای این مسابقه کارشناسان مرکز بهداشت درباره عوارض و مضرات سیگار و قلیان و همچنین تفریحات سالم با کودکان و نوجوانان و همچنین مراجعین مرکز سخنانی را ایراد کردند.

وی افزود: در این اقدام به مراجعین مرکز پمفلت هایی با موضوعات سیگار و قلیان و مضرات آنها تحویل داده شد و برای آنان کلیپ های آموزشی نیز در این زمینه پخش گردید.

آسیابان در ادامه اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه اعتیاد به صورت کتاب جزوه و پمفلت و همچنین نصب بنر و پوستر با موضوع دخانیات از دیگر برنامه های این مرکز بود.

بنابر این گزارش، در پایان این مسابقه نقاشی از سوی این مرکز به چند اثر برگزیده جوایزی به رسم یاد بود اهدا گردید.

مسابقه نقاشی مرکز پامیلی          مسابقه نقاشی مرکز پامیلی

ساعت : 8:9 -  روز  : پنج شنبه  - 21 /  4 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :123