با استفاده از راهکارهایی مثل پوشیدن لباس‌های سبک با رنگ روشن، استفاده از کلاه‌های پهن، استفاده از کرم‌های ضد آفتاب با فاکتور حفاظتی 30 و بالاتر، مصرف مقادیر فراوان مایعات، استفاده از مایعات شور مانند دوغ یا آب‌میوه در صورت عرق کردن و اجتناب از فعالیت‌های ورزشی در روزهای گرم؛ می‌توان از بروز گرمازدگی جلوگیری کرد.

جلسه رابطین روابط عمومی

دومین جلسه هماهنگی رابطین روابط عمومی

دومین جلسه رابطین روابط عمومی با حضور سرپرست روابط عمومی دانشگاه و رابطین واحد های تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.

به گزارش روایبط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل سرپرست روابط عمومی دانشگاه در این نشست ضمن تقدیر از همکاری رابطین در حوزه های بهداشتی و درمانی ایجاد ارتباط مستمر بین مردم و ایجاد انگیزه و دادن به روحیه به مردم و مراجعین را از وظایف رابطین در حوزه روابط عمومی برشمرد.

دکتر مصطفی جوادی مقدم در ادامه افزوود: امروزه متاسفانه اطلاع رسانی در حوزه سلامت بسیار ضعیف بوده و این باعث یکنواختی در بین اقشار حامعه شده و این شاید برای ما که در این حوزه فعالیت میکنیم عادی است ولی برای مخاطبین ما پیام بهداشتی و دارای جنبه آموزشی را در بر دارد.

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود به استفاده حداکثری از زمان در حیطه کاری رابطین اشاره کرد و. افزود:با توجه به چند مشغله بودن رابطین در حوزه کاری خود امافعالیت در این حوزه باید با عشق و علاقه همراه باشد و مهمترین‌ وظیفه‌ روابط عمومی‌، شناخت‌ افکار عمومی‌ و نفوذ در آن‌ برای‌ جلب‌ رضایت‌ افکارعمومی‌ نسبت‌ به‌ سازمان‌ است‌ که‌ هم‌ در درون‌ سازمان‌ و هم‌ در بیرون‌ از سازمان‌ دنبال‌ می‌شود.

دکتر جوادی مقدم اظهار کرد: بمنظور توانمندسازی کارشناسان و رابطین واحدها با پیگیری و هماهنگی حوزه روابط عمومی دانشگاه دوره های مختلف و تخصصی از جمله برگزاری دوره های خبر نویسی، و عکاسی خبری و آیین نگارش در روابط عمومی برگزار خواهد شد.

جلسه رابطین روابط عمومی          جلسه رابطین روابط عمومی

ساعت : 13:18 -  روز  : چهار شنبه  - 10 /  5 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :155