با استفاده از راهکارهایی مثل پوشیدن لباس‌های سبک با رنگ روشن، استفاده از کلاه‌های پهن، استفاده از کرم‌های ضد آفتاب با فاکتور حفاظتی 30 و بالاتر، مصرف مقادیر فراوان مایعات، استفاده از مایعات شور مانند دوغ یا آب‌میوه در صورت عرق کردن و اجتناب از فعالیت‌های ورزشی در روزهای گرم؛ می‌توان از بروز گرمازدگی جلوگیری کرد.

از بهورز نمونه دانشگاه تقدیر شد

به مناسبت روز بهورز:

از بهورز نمونه دانشگاه تقدیر شد

به مناسبت فرارسیدن 12 شهریور ماه "روز بهورز"، از خدمات فاطمه فخره بهورز نمونه کشوری در جلسه هیات رئیسه مورخ 11/6/97 تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، دکتر کوچکی رئیس دانشگاه در این نشست، ضمن تبریک این روز و تقدیر و تشکر از مرکز آموزش بهورزی و خدمات بهورزان، لوح تقدیری را به این بهورز فعال دانشگاه اهداء نمود.

دکتر مروجی معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این جلسه، در خصوص تاریخچه تربیت بهورز در دانشگاه سخنانی را بیان کرد.

لازم به ذکر است: فاطمه فخره بهورز نمونه کشوری در حال حاضر در خانه بهداشت روستای علی آباد فخره ابوزیدآباد مشغول به خدمت می باشد.

بهورز نمونه          بهورز نمونه

ساعت : 12:54 -  روز  : دو شنبه  - 12 /  6 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :52