راهپیمایی 13 آبان

به مناسبت 13 آبان ماه

حضور کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل در مراسم باشکوه 13 آبان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان، همزمان با سیزده آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل در مراسم باشکوه این روز در مصلای نماز جمعه شرکت کردند.

سیزده آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز میعاد دانش آموزان تاریخ ساز انقلاب اسلامی ایران با شهیدان دانش آموز از آغاز نهضت امام خمینی(ره) تا به امروز است و نزد همه ما جایگاه ویژه ای دارد چرا که دانشجویان متعهد و انقلابی ایران توانستند در امتداد خون شهدای دانش آموز، با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا قدرت شکست ناپذیری این طاغوت زمان را درهم شکنند و فریاد ظلم ستیزی انقلاب ایران را در صحنه های بین الملل طنین انداز نمایند.

یوم اللّه سیزده آبان، یادآور حماسه ها، ایثارها و فداکاری های دانش آموزان عزیزمان است. این روز باشکوه بدین سبب روز «دانش آموز» نامیده شد، تا خاطره فرزندان دلیر انقلاب برای همیشه جاودان بماند و درسی فراموش ناشدنی برای تمام دانش آموزان در سراسر گیتی باشد که با ابرقدرت های چپاول گر به مبارزه بی امان بپردازند و عزّت را بر زندگی ذلت بار ترجیح دهند. روز سیزدهم آبان به همه مستضعفان جهان آموخت که بر ضد مستکبران قیام کنند و حقوق از دست رفته خویش را از چنگال استکبار و استعمار بیرون کشند. پیام روز سیزدهم آبان به مسلمانان این است که: تنها در برابر پروردگار جهانیان و مکتب توحید به نماز بایستند و فقط در پیش گاه خدا به کرنش بنشینند و تا همیشه زمان در برابر ظلم و زورگویی ابرقدرت ها سرتسلیم فرود نیاورند.

راهپیمایی 13 آبان          راهپیمایی 13 آبان

ساعت : 11:30 -  روز  : یکشنبه  - 13 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :64