سامانه الکترونیکی غربالگری افراد مشکوک به کرونا:       salamat.gov.ir

بازدید معاون توسعه دانشگاه از بیمارستان امام حسن (ع) شهرستان آران و بیدگل

معاون توسعه مدیریت و منابع به همراه رئیس اداره منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه، خیرین سلامت پروژه، پیمانکار و سایر عوامل اجرایی از بیمارستان امام حسن (ع) بازدید و از نزدیک در جریان عملیات اجرایی و پیشرفت پروژه قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، از بخش های اورژانس، پاراکلینیک و محل نصب دستگاه CT اسکن بیمارستان امام حسن(ع) و محوطه بیمارستان سیدالشهداء(ع) بازدید به عمل آمد.

این گزارش حاکیست: معاون توسعه دانشگاه دستورات لازم جهت رفع نواقص احنمالی را صادر و بر افتتاح فاز اول پروژه در هفته دولت سال جاری تأکید کرد.

ساعت : 22:18 -  روز  : شنبه  - 3 /  3 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :49