سامانه الکترونیکی غربالگری افراد مشکوک به کرونا:       salamat.gov.ir

مدارس آران و بیدگل در زمینه رعایت پروتکل های بهداشتی بازرسی شدند.

همزمان با بازگشایی مدارس:

مدارس آران و بیدگل در زمینه رعایت پروتکل های بهداشتی بازرسی شدند.

پرسنل مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان آران و بیدگل با حضور در مدارس تحت پوشش، رعایت پروتکل های بهداشتی را به منظور پیشگیری از شیوع بیماری کرونا مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، همزمان با آغاز بازگشایی مدارس پرسنل مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان با حضور در مدارس منطقه تحت پوشش، رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس را بررسی و چک لیست های مربوطه را تکمیل کردند.

در این بازدیدها ضمن بررسی فاصله گذاری صحیح، بر گندزدایی مستمر بخش های مختلف به ویژه سرویس های بهداشتی، آبخوری ها و فضاهای عمومی مورد استفاده دانش آموزان تاکید و آموزش های بهداشتی لازم به مسئولان مدارس، والدین و دانش آموزان ارائه شد.

مدارس آران و بیدگل در زمینه رعایت پروتکل های بهداشتی بازرسی شدند.          مدارس آران و بیدگل در زمینه رعایت پروتکل های بهداشتی بازرسی شدند.

ساعت : 23:13 -  روز  : شنبه  - 22 /  6 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :41