سامانه الکترونیکی غربالگری افراد مشکوک به کرونا:       salamat.gov.ir

سّومین جلسه شورای اداری شبکه بهداشت و درمان شهرستان در سال 1391 برگزار گردید .

در این جلسه ابتدا آیاتی چند از قرآن مجید قرائت گردید ، سپس مدیریت شبکه آقای دکتر سیدمحمدحسین مکّی ضمن خیرمقدم به حضار ایام وفات حضرت امام خمینی (ره) راتسلیت عرض نموده و خواهان توجه مدیران محترم شبکه به وصایا و توصیه های اخلاقی و مدیریتی حضرت امام در طول زندگی و زمان کار گردیدند .
در ادامه حجّه الاسلام شاه فضل مسئول محترم نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه به مدت پانزده دقیقه در خصوص ارزش خدمت به بندگان خدا و استعانت از حضرت حق در بهبود و تسهیل امور مدیریت صحبت نموده ، خواهان توجه بیش از پیش مدیران محترم به معنویات گردیدند.
در ادامه ،جلسه به بحث «پزشک خانواده شهری» اختصاص داده شده ، مدیرمحترم شبکه و معاون محترم بهداشتی در این خصوص برنامه های شبکه را بیان نموده و کلیه اعضاء پیرامون تبیین ابعاد موضوع به بحث و تبادل نظر پرداختند.
ایشان همچنین درخصوص پیگیری های فوری در خصوص بیماری تب کریمه کنگو به مسئولین بهداشتی و درمانی شبکه تذکراتی را جهت اجرای فوری ارائه نمودند.
در پایان مدیریت شبکه از حضور مسئول محترم نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه درجلسه شورای اداری شبکه تقدیروتشکر نموده و خواهان تداوم حضور واستفاده از بیانات ایشان در جلسات گردیدند.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان

ساعت : 10:45 -  روز  : پنج شنبه  - 11 /  3 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :981