سامانه الکترونیکی غربالگری افراد مشکوک به کرونا:       salamat.gov.ir

دیدار امام جمعه با پرستاران

به مناسبت روز پرستار:

امام جمعه شهرستان آران و بیدگل از پرستاران تقدیر کرد.

امام جمعه شهرستان آران وبیدگل به مناسبت ولادت با سعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، با پرستاران حوزه سلامت این شهرستان دیدار نمود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این دیدار حجت الاسلام سلیمانی ضمن تشکر از پرستاران، اظهار کرد: پرستاران زحمتکش ترین قشر جامعه هستند که همواره باید از خدمات این قشر تقدیر گردد زیرا ما مدیون تلاش و زحمت این عزیزان هستیم.

وی با اشاره به ولادت حضرت زینب(س)، بیان نمود: پرستاری جایگاه والایی در جامعه دارد و نامگذاری ولادت با سعادت این بانوی مکرم به‌عنوان روز پرستار افتخاری بزرگ برای جامعه پرستاری است.

امام جمعه آران و بیدگل از خودگذشتگی، تعهد، صداقت و مهربانی را از ویژگی‌های بارز پرستاران عنوان کرد و گفت: پرستاری در مکتب اسلام و همچنین در نظام اسلامی دارای جایگاه والا و گرانقدری است.

در این دیدار صمیمانه خانم دکتر باقری سرپرست شبکه ضمن قدردانی از امام جمعه محترم شهرستان که با حساسیت ویژه ای مسائل مربوط به حوزه بهداشت و درمان منطقه را رصد می نمایند به صورت مختصر به برنامه های آتی خود در حوزه سلامت اشاره کرده و بر تعامل و همکاری بیشتر مسئولین شهرستان جهت هموار شدن مسیر ها برای رسیدن به شرایط مطلوب و روزهای قبل از کرونا تاکید نمود.

در ادامه جلسه مصطفی قربانی مسئول مرکزحوادث و فوریتهای پزشکی شبکه گفت: همکاران ما با وجود همه سختی‌ها و دشواری‌ها، به پرستار بودن خود افتخار می‌کنند. پرستاران از شغلی که دارند رضایت قلبی دارند و عاشق خدمت به بیماران هستند.

همچنین نمایندگانی از بیمارستان سیدالشهدا، اورژانس امام، مرکز تشخیص کووید ساکنی و فوریتهای ۱۱۵ در این نشست حضور داشتند که کمبود نیروی پرستاری بیمارستان، نیاز به حمایت و تقدیر از خانواده پرستاران، فرسودگی آمبولانس های اورژانس۱۱۵، مشکلات بیمه تکمیلی و لزوم حمایت از بخش خصوصی پرستاری با توجه به سرمایه گذاری و فعالیت زیاد در ایام کرونا را از عمده ترین مشکلات و چالشهای شغلی خود بیان کردند.

در پایان این دیدار از خدمات کلیه پرستاران مراکز بهداشتی و درمانی در کنترل و مبارزه با ویروس کرونا با اهدا لوح تقدیر و گل و هدایایی تجلیل شد.

دیدار امام جمعه با پرستاران          دیدار امام جمعه با پرستاران

ساعت : 9:30 -  روز  : یکشنبه  - 7 /  10 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :61