سامانه الکترونیکی غربالگری افراد مشکوک به کرونا:       salamat.gov.ir

6:26:40 AM 1399 / 07 / 07
 
اخبار شبکه

نان سبوس دار خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و گوارشی را کاهش می دهد

کارشناس مسئول امور غذایی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در خصوص استفاده از نانهای سبوس دار نسبت به نان سفید تاکید کرد .

مهندس فاطمه علیان با اشاره به اینکه نانهای سبوس دار منبع مناسبی از برخی مواد معدنی بوده که در صورت انجام تخمیر کامل برای بدن قابل استفاده خواهند بود افزود : این نانها غنی از فیبر هستند که وجود آن در رژیم غذایی باعث تنظیم قند خون و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 می شود.

وی تصریح کرد : نان سبوس دار با افزایش حرکات سیستم گوارشی باعث هضم غذا می شود و از یبوست جلوگیری می نماید . همچنین با کاهش جذب چربی موجب پایین آمدن چربی خون و کلسترول تام می شود .

وی اظهار داشت : نان سبوس دار با دارا بودن منبع فیتواسترول ها سبب کاهش کلسترول بد تا میزان ده درصد می گردد و بعلت جذب آب با ایجاد احساس سیری در رژیم غذایی ، اثرات مثبتی در کاهش وزن افراد دارد .

وی در پایان افزود : وجود سبوس در نان سبوس دار باعث تخمیر بهتر و بالا رفتن کیفیت و ماندگاری نان شده و همچنین  کاهش درصد سبوس گیری آرد باعث افزایش جذب آب و بهبود عطر و طعم نان می گردد .
 

ساعت : 9:42 -  روز  : پنج شنبه  - 1 /  4 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :960

درج نظر بینندگان نظرات کاربران فایل مرتبط
  درج نظر بينندگان خبر :

نام:   
ایمیل:  
نظر:    

  نظرات كاربران:


   
جشنواره پرتال

جشنواره پرتال برتر