با استفاده از راهکارهایی مثل پوشیدن لباس‌های سبک با رنگ روشن، استفاده از کلاه‌های پهن، استفاده از کرم‌های ضد آفتاب با فاکتور حفاظتی 30 و بالاتر، مصرف مقادیر فراوان مایعات، استفاده از مایعات شور مانند دوغ یا آب‌میوه در صورت عرق کردن و اجتناب از فعالیت‌های ورزشی در روزهای گرم؛ می‌توان از بروز گرمازدگی جلوگیری کرد.

چاپ کتاب سفیدپوشان شگفت انگیز

چاپ کتاب سفیدپوشان شگفت انگیز به همت کارمند شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل

کارمند شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل اولین کتاب خاطرات و تجربیات خود را چاپ و منتشر کرد.

در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی کتاب سفیدپوشان شگفت انگیز به همت آقای صدوری و همسر وی پس از پنج سال در انتشارات سیلک کاشان چاپ و توزیع شد.

آقای علی صدوری کارشناس پرستاری فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران ، متولد 1347 شهر کاشان است.

این کتاب به شناخت رشته های درمانی کمک نموده و چالش های متعدد آن حرفه را با ذکر خاطرات جالب ذهن دانش آموختگان ، دانشجویان و همکاران محترم رامتبلور می سازد.

ساعت : 8:57 -  روز  : سه شنبه  - 27 /  8 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1506