• 1401/05/26 - 07:48
  • 58
  • زمان مطالعه : 10 دقیقه
  • /ZYXA

آیین غبارروبی و عطر افشانی قبور شهدا در امامزاده محمد هلال بن علی(ع)

به همت شبکه بهداشت و درمان، آیین غبارروبی و عطر افشانی قبور شهدا همراه با برگزاری زیارت عاشورا در امامزاده محمد هلال بن علی(ع) شهرستان آران و بیدگل برگزار شد.




به همت شبکه بهداشت و درمان، آیین غبارروبی و عطر افشانی قبور شهدا همراه با برگزاری زیارت عاشورا در امامزاده محمد هلال بن علی(ع) شهرستان آران و بیدگل برگزار شد.





به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، این مراسم با حضور دکتر باقری مدیر شبکه، مسئولین بنیاد شهید، ناحیه مقاومت بسیج، جمعی از کارکنان شبکه بهداشت ودرمان و مردم شهید پرور شهرستان برگزار شد.





بنا بر این گزارش، در این برنامه، غبارروبی و عطر افشانی مزار شهید محسن خادم(مدافع سلامت)، شهید سید عباس تکیه، شهید عباس تلک آبادی، شهید آقاعلی اصغری، شهید ابوالفضل گل پیرا، شهید جعفر مهتری، شهید عزیزاله نیک پور و شهید علی اکبر صالحی، به همراه قرائت زیارت عاشورا انجام شد.





شهید محسن خادم (مدافع سلامت)

محسن با ۳۰ سال سن، نخستین شهید خدمت در مبارزه با ویروس کرونا در منطقه بود و اگرچه به تازگی به خانه بخت رفته بود اما حجله شهادتش جایگاهِ ایثارگرانه او را در میانِ سایر درگذشتگان، جاودانه تر ساخت.

آری پرستارِ خدوم محسن خادم، فداییِ سلامتِ ملّت، در گلزار شهدایِ حضرت محمد هلال(ع) آرمید و با شهادتش در روزگار وانفسای امروزی الگوی خدمت صادقانه و فداکارانه شد.



 شهید سید عباس تکیه

نام پدر: سید مسلم

نوع عضویت: بسیجی

شغل: بنا

تاریخ تولد: 1335/09/10

تاریخ شهادت: 1365/10/26

محل شهادت: شلمچه

سیّد عبّاس سال 1335ش در خانواده ‏اى از سلاله ‏ى حضرت زهرا علیه االسلام ، در محلّه‏ ى حجّتیه‏ ى آران به دنیا آمد. با توجّه به این‏که علاقه‏ ى زیادى به حرفه‏ ى بنّایى داشت، در این رشته به صورت تجربى شروع به کار کرد و استادکارى نمونه در خدمت به محرومان و اجتماع گردید.

سیّد عبّاس در سال 1355ش با خانواده‏اى مذهبى وصلت نمود که حاصل این امر خیر چهار فرزند مى ‏باشد. پس از پیروزى انقلاب شکوهمند اسلامى ایران با راه‏ اندازى پایگاه مقاومت بسیج عضو مؤثرى در سازماندهى و پشتیبانى ‏پایگاه ‏بسیج بود ومسؤولیّت تدارکات ‏پایگاه ‏شهید بهشتى در مسجد ملّا شکراللّه‏ آران را به عهده داشت.



در سال 1365ش، هم‏زمان با اعزام سپاهیان محمّدرسول‏ اللّه‏ صلى ‏الله‏ علیه ‏و‏آله ‏وسلم همراه تعدادى از رزمندگان به جبهه‏ هاى جنوب اعزام شد و در لشکر نجف اشرف ‏سپاه، در گردان پشتیبانى، مسؤولیّت تأمین آب و غذاى رزمندگان را در خطّ مقدّم به عهده گرفت. او در عملیّات کربلاى پنج در منطقه‏ ى شلمچه بر اثر ترکش به ناحیه‏ ى سینه‏ اش به درجه ‏ى رفیع شهادت نایل شد.





شهید عباس تلک آبادی آرانی

نام پدر: محمدعلی

نوع عضویت: بسیجی

تاریخ تولد: 1344/01/01

تاریخ شهادت: 1365/12/12

محل شهادت: شلمچه

محل خاکسپاری: گلزار شهدای هلال بن علی (ع) آران

عباس (محمد )تلک آبادی در سال 1344 هجری دو سال پس از قیام خونین پانزده خرداد در خانواده¬ای متدین به دنیا آمد، محمد یکی از یاران صدیق امام بود تا جائی که وجود محمد بعنوان سرباز خمینی بزرگ خطاب می¬گردید. او همیشه مأنوس با قرآن و عشق به اهل بیت می ورزید وقتی که خودش را شناخت تصمیم به ازدواج گرفت و با خانواده ای مذهبی و متدین ازدواج کرد که حاصل این ازدواج یک فرزند دختر و یک فرزند پسر می باشد.

محمد در عملیات ها شرکت کرده تا اینکه در عملیات .کربلای 5 به شهادت رسید و پیکر مطهرش به جا ماند تا اینکه پس از 8 سال دوری و انتظار به وطن بازگشت.





شهید آقاعلی اصغری آرانی

نام پدر: عزیزاله

نوع عضویت: پاسدار

تاریخ تولد: 1342/11/01

تاریخ شهادت: 1367/02/02

محل شهادت: سد دز اهواز

محل خاکسپاری: گلزار شهدای هلال بن علی (ع) آران

غروب 16ماه ضیافت الهی سال 1342 هجری شمسی آخرین تشعشعهای خورشید شاهد تولد کودکی پاک در خانوادة مذهبی و محقر بود که به عنوان ودیعه از طرف خداوند به آنان سپرده شد.

وی با شروع جنگ تحمیلی تحصیل را رها کرد و عازم جبهه شد. سال آخر تحصیل را ( سال 61 )، به منطقه محروم و لاله پرور سیستان و بلوچستان اعزام شد. بعد از اخذ دیپلم به عضویت سپاه پاسداران درآمد و در قسمت تبلیغات و انتشارات سپاه ایرانشهر شروع به خدمت نمود و بعد از حدود دو سال، دوره آموزش نظامی خویش را در پادگان شهید بهشتی کرمان گذراند و پس از اتمام این دوره به عنوان مسئول واحد پرسنلی سپاه پیشین مشغول فعالیت شد و در مدت بیش از یکسال علاوه براین مسئولیت در اکثر عملیاتهای نظامی سرکوب اشرار و ضد انقلاب و باصطلاح مجاهدان خلق که فعالیت شدیدی را داشتند و محیط رعب و خفقانی را پدید آورده بودند شرکت جست. در تاریخ 65/4/27 روز میلاد پر شکوه امام رضا (ع)، برای تشکیل خانواده پیوند مقدس ازدواج را انجام داد و ثمره این ازدواج میمون و پربرکت دختری بود که چند ماه پس از شهادت وی بدنیا آمد.



او به عنوان یک فرمانده مخلص در جبهه های جنگ در عملیاتهایی چون عملیات محرم و کربلای 5 شرکت جست و مجروح گشت و سرانجام در آخرین مأموریت که برای دفاع از شهر فاو در مقابله با تجاوز وحشیانه آمریکای جهانخوار و نوکر سرسپرده اش صدام بعثی عازم منطقه عملیاتی فاو شد و در روز جمعه مورخ 67/2/2 ساعت 2 بعد از ظهر مصادف با ماه ضیافت الهی رمضان نظاره گر وجه الله شد و به آرزوی دیرینه اش شهادت نائل شد.





شهید ابوالفضل گل پیرا

نام پدر: رضا

نوع عضویت: بسیجی

تاریخ تولد: 1347/03/03

تاریخ شهادت: 1375/07/22

محل شهادت: بیمارستان

محل خاکسپاری: گلزار شهدای هلال بن علی (ع) آران

در تاریخ 1347/03/3 در آران و بیدگل، در خانواده ای مذهبی و متوسّط به دنیا آمد.

در سال اوّل راهنمایی به خاطر بیماری و مشکلات خانواده درس و مدرسه را رها کرد و در مغازة مکانیکی مشغول به کار شد. او روزها را کار میکرد و شب‌ها در پایگاه بسیج مشغول بود. با شروع جنگ تحمیلی در سال 1361 از طرف سپاه به جبهه اعزام شد و به عنوان آرپی‌جی زن در جبهه‌ها خدمت کرد.



در عملیّات کربلای ۴ بر اثر ترکش خمپاره از ناحیة پا مجروح شد. بعد از مدّتی ازدواج کرد و سپس دوباره روانة منطقه شد. بعد از یک سال صاحب دختری شد که نامش را زینب نامید.



او هم‌چنان از ناحیة پا در رنج بود. شب‌ها از درد پا تا صبح خوابش نمی برد بعد از معاینات زیادی که پزشکان از او به عمل آوردند؛ تصمیم گرفتند که هر دوی پای او را از ناحیة زیر زانو قطع کنند. ابتدا پای راست او را قطع و بعد از یک سال پای چپش را قطع کردند.



با پایان یافتن جنگ تحمیلی، ابوالفضل در کارخانة کرک کاشان مشغول به کار شد. در سال 1371 پزشک معالجش به او دستور داد که از پای مصنوعی استفاده کند. پس از گذشت زمان کوتاهی دوّمین فرزندش به دنیا آمد که نام او را مصطفی گذاشت.



ابوالفضل سرانجام در تاریخ 1375/07/1 پس از تحمّل یک دورة بیماری سخت در بیمارستان به شهادت رسید.





شهید جعفر مهتری

نام پدر: علی

نوع عضویت: بسیجی

شغل: کشاورز

تاریخ تولد: 1334/12/15

تاریخ شهادت: 1361/08/16

محل شهادت: عین خوش

محل خاکسپاری: گلزار شهدای هلال بن علی (ع) آران

جعفر مهتری آرانی در سال 1334 در خانواده ای کشاورز، دامدار و قالی باف در آران به دنیا آمد.

در سال 1350 ازدواج کرد که حاصل آن دو فرزند پسر و یک دختر به‌ نامهای ( محمد، علی، زهرا ) است که از آن جعفر به یادگار مانده است.

با این که در قیام حضرت امام خمینی در سال 1342 کودکی بیش نبود به همراه قیام و حرکت مردم آران به عنوان اعتراض به دستگیری حضرت امام خمینی به سوی کاشان حرکت کرد.

با هجوم دشمن به میهن اسلامی در سال 1359 علیرغم مشکلات زیاد زندگی در زمستان 1360 به عنوان بسیجی برای گذراندن آموزش نظامی راهی پادگان حمزه سیدالشهدا تهران شد و از آن‌ جا به میدان جنگ عزیمت نمود و در عملیات بیت المقدس ( آزاد سازی خرمشهر ) شرکت نمود.

برای بار دوّم به منطقه شلمچه ( عملیات رمضان ) اعزام شد و در نهایت برای بار سوم و آخر به منطقه عمومی عین خوش اعزام شد و بعد از سازماندهی در لشکر 14 امام حسین(علیه السلام) در عملیات محرم شرکت نمود که سرانجام در 1361/8/16 در همان عملیات به شهادت رسید.





شهید جواد نیک پورآرانی

فرزند : عزیزالله

تاریخ تولّد : 1334/06/10

تاریخ شهادت : 1361/01/04

محلّ شهادت : غرب شوش – دزفول – عملیّات فتح المبین

نوع عضویّت و شغل : بسیجی ،کارگر

محلّ دفن : گلزار شهدای امام زاده محمّد هلال بن علی (ع) آران



جواد در سال 1334/06/10 در آران و در یک خانواده مذهبى و مستضعف چشم به جهان گشود .در سنّ هجده سالگى ازدواج کرد و پس از گذشت یکسال به خدمت مقدّس سربازى فراخوانده شد ..او از طرف کارخانه براى آموزش دوره بهیارى به مدّت یک ماه به تهران اعزام شد و در اسفند 1360 داوطلبانه براى کمک به مجروحین جنگ راهى جبهه‏ هاى نبرد گردید .شهید در عملیّات ظفرمندانه فتح ‏المبین شرکت جُست و در حین درگیرى درحالى‏که مشغول پانسمان یکى از مجروحین در داخل آمبولانس بود، بر اثر انفجار خمپاره ‏اى دچار آتش ‏سوزى شد و به درجه رفیع شهادت نائل آمد. از این شهید عزیز چهار فرزند به یادگار مانده است.





شهید علی اکبر صالحی

نام پدر: حسن

نوع عضویت: پاسدار

تاریخ تولد: 1338/09/01

تاریخ شهادت: 1361/04/23

محل شهادت: پاسگاه زید

محل خاکسپاری: گلزار شهدای هلال بن علی (ع) آران

درسال 1338 در خانواده¬ای مذهبی و زحمتکش متولد شد. پایان تحصیل او در دبیرستان با انقلاب اسلامی به رهبری امام امت مواجه شد و در این زمان بود که با دوستانش اعلامیه های امام را پخش میکرد او در اوج راهپیمایی ها و تظاهرات، همدوش دیگر مردم حضور پیدا می کرد و پشتیبانی خویش را از رهبری اعلام می داشت.

شهید پس از اخذ دیپلم از دبیرستان امام خمینی (ره) کاشان، در دانشگاه شیراز پذیرفته و در رشته رواشناسی مشغول تحصیل شد. او در دانشگاه هم فعالیت سیاسی را رها نکرد و با گروههای منافق در دانشگاه در ستیز بود تا اینکه به علت انقلاب فرهنگی دانشگاه ها تعطیل شد و با تعطیل شدن دانشگاهها علی به عضویت سپاه در آمد و پس از مدتی خدمت در سپاه کاشان، بعنوان مسئول پرسنلی بسیج سپاه آران و بیدگل معرفی شد. علی در دی ماه سال 59 ازدواج کرد، چند روزی نگذشته بود که تصمیم اعزام به جبهه گرفت و به جبهه آبادان ماهشهر اعزام شد و پس از دو ماه به شهر بازگشت. او پس از مدتی در امتحان تربیت معلم شرکت کرده و قبول شد، ولی روح سرشار از عشق به اسلام باعث شد تا او سر از پا نشناسد و مجدداً به جبهه های گیلان غرب اعزام شود و برای مرتبه سوم هم به منطقه شوش اعزام و در اولین مرحله علمیات فتح المبین شرکت و مجروح شده و در بیمارستان مشهد بستری گردید. پس از بهبودی بعنوان محافظ امام جمعه کاشان انتخاب شد و پس از مدتی به علت علاقه به جنگ و جهاد، وارد جبهه خرمشهر شد تا معشوق خویش را بیابد. سرانجام علی در سحرگاه 61/4/23، مصادف با بیست و دوم رمضان، در جبهه شلمچه در عملیات رمضان بوسیله رگبار مسلسل دشمن بعثی از ناحیه شکم و قلب مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به ندای حق لبیک و به سوی معشوق خویش شتافت.





روحشان شاد و راهشان پر رهرو باد.

 



                                                                          روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل 




  • گروه خبری : اخبار شبکه
  • کد خبر : 105905
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم