• 1397/02/11 - 08:23
  • /ZmzA

اجرای طرح پایش سلامت دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی

کارشناس مسئول سلامت جوانان از اجرای طرح پایش سلامت دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل کارشناس مسئول سلامت جوانان مرکز بهداشت گفت: این طرح شامل پایش سلامت روانی و جسمانی جوانان توسط مراقبین سلامت و پزشک مرکز جامع سلامت پامیلی و به منظور ارزیابی سلامت و پیشگیری و درمان جوانان بر اساس سامانه سیب انجام شد.

الهه لامع در ادامه افزود: در بخش سلامت روان دانشجویان به لحاظ وضعیت روان شناختی مورد ارزیابی قرار می گیرند و در بخش سلامت جسم نیز، در رابطه با سبک زندگی سالم، همچون عادت های غذایی، رعایت بهداشت فردی و سابقه فرد یا اعضای خانواده دانشجو مورد سوال قرار می گیرد و پزشک عمومی علاوه بر انجام آزمایش های قد، وزن، فشارخون و ... از دانشجو معاینه جسمی به عمل می آورد.

گفتنی است از برنامه های دیگر این طرح، آموزش دانشجویان در خصوص مسائل بهداشتی، پذیرایی و توزیع بسته های آموزشی بود.

معاینه دانشجویان علمی کاربردی