• 1399/02/20 - 12:44
  • /ZMRA

انجام مراقبت های مادر باردار در منزل توسط مامای خانواده مرکز جامع سلامت ابوزیدآباد

در راستای محدودیت تردد در شرایط کرونا، مامای خانواده مرکز خدمات جامع سلامت ابوزیدآباد، خدمات دوران بارداری یک خانم باردار در روستای ریجن را در منزل انجام داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، با توجه به اهمیت محدودیت تردد در شرایط فعلی، مامای خانواده مرکز خدمات جامع سلامت ابوزیدآباد، ضمن حضور در منزل خانمی از اهالی روستای ریجن ابوزیدآباد که سه قلو باردار است، خدمات دوران بارداری را برای وی انجام داد.

مژگان حسین پور در همین راستا توصیه های عمومی بهداشتی از جمله شست و شوی مکرر دست ها با آب و صابون و رعایت فاصله با افراد مشکوک‌ به کرونا را به این مادر باردار ارائه داد.