• 1394/03/16 - 12:25
  • /ZjqA

بازدید رئیس دانشگاه از مرکز بهداشتی درمانی نوش آباد

رئیس دانشگاه از مرکز بهداشتی درمانی شهید اخباری نوش آباد و مرکز در حال ساخت این شهرستان بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی، در این بازدید ضمن گفتگو با پرسنل مرکز بهداشتی درمانی شهید اخباری و تقدیر و تشکر از زحمات آنان، برای رفع مشکلات و پیگیری حل آن قول مساعد داد.

رئیس دانشگاه، در ادامه همچنین از روند پیشرفت فیزیکی مرکز در حال ساخت این شهرستان بازدید کرد.

بنابراین گزارش، در ادامه این جلسه پرسنل این مرکز، مشکلات حوزه کاری خود را عنوان کرده و خواستار رسیدگی به آن شدند.

این گزارش حاکیست: رئیس دانشگاه نیز در ادامه در جلسه شورای شهر نوش آباد حضور یافت و در جریان مشکلات این شهرستان در حوزه بهداشت و درمان قرار گرفت و بر رفع این مشکلات قول مساعد داد.

گفتنی است مرکز بهداشتی درمانی شهید اخباری نوش آباد دارای واحدهای تزریقات و پانسمان، بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای، بهداشت خانواده، دندانپزشکی، آزمایشگاه، مبارزه با بیماری ها و فوریت های پزشکی می باشد که به صورت شبانه روزی به مردم خدمات ارائه می نماید.

منبع خبر: وب دا کاشان

بازدید دکتر اعرابی از مرکز نوش آباد          بازدید دکتر اعرابی از مرکز نوش آباد

بازدید دکتر اعرابی از مرکز نوش آباد