• 1394/11/29 - 11:13
  • /ZKtA

بازدید رییس دانشگاه از پایگاه سلامت فاطمیه

رییس دانشگاه صبح امروز به صورت سرزده از پایگاه سلامت فاطمیه شهرستان آران و بیدگل بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، دکتر محمد حسین اعرابی رییس دانشگاه از پایگاه سلامت فاطمیه بازدید کرد.

بنابر این گزارش رییس دانشگاه از واحد های مختلف این پایگاه بازدید و از نزدیک در جریان روند اجرای طرح تحول نظام سلامت در این پایگاه قرار گرفت.

گفتنی است پایگاه سلامت فاطمیه دارای واحدهای آزمایشگاه مرکز بهداشت ،مرکز طب کار، مامایی، مبارزه با بیماریها ، دندانپزشکی و بهداشت خانواده می باشد.

بازدید رئیس دانشگاه از فاطمیه          بازدید رئیس دانشگاه از فاطمیه