• 1396/06/21 - 10:14
  • /ZN2A

برگزاری اردوی تفریحی آموزشی ویژه بیماران دیابتی تیپ یک در شهر قمصر

اردوی تفریحی آموزشی دیابت ویژه بیماران دیابت تیپ یک شهرستان های آران و بیدگل و کاشان ، با حضور رییس انجمن دیابت ایران در قمصر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در این اردوی تفریحی- آموزشی که با هدف آموزش خود مراقبتی به بیماران دیابتی و خانواده آنان بود، برنامه های  بازدید از باغ پرندگان قمصر، کلاس آموزشی ، برنامه های شاد، اندازه گیری رایگان قندخون و تنظیم دوز انسولین زیر نظر پزشک ، اهدا جوایز و پذیرایی به صرف شام  در محل آمفی تئاتر شهرداری قمصر اجرا شد.

از دیگر برنامه های حضور انجمن دیابت ایران در شهرستان، برگزاری جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی با دستور کار تشکیل انجمن دیابت شهرستان و همچنین ویزیت بیماران دیابت تیپ یک در کلینیک تخصصی بوعلی بود.

گفتنی است: این برنامه توسط واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیر واگیر، با همکاری واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس و آموزش سلامت ، امور عمومی و نقلیه شبکه و دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار گردید.

همایش دیابت تیپ یک          همایش دیابت تیپ یک

اردوی دیابت