• 1394/02/21 - 12:27
  • /Z6qA

برگزاری تور آموزشی - تفریحی ویژه بیماران دیابتی

تور آموزشی - تفریحی برای بیماران دیابتی تیپ یک (گروه سنی بین 6 تا 18 ساله) در تاریخ پنج شنبه 94/2/17 انجام شد.

تور آموزشی - تفریحی برای بیماران دیابتی تیپ یک (گروه سنی بین  6 تا 18 ساله) در تاریخ پنج شنبه 94/2/17 انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل این اردوی تفریحی باحضور رئیس انجمن دیابت آران و بیدگل ، مدیر و پرستار واحد دیابت وکارشناس تغذیه مرکز دیابت در برزک انجام شد.

بنابر این گزارش این اردوی تفریحی با همکاری مرکز دیابت شهرستان و بسیج جامعه پزشکی ، با هدف توانمندسازی گروه هدف در برابر بیماری وارتقا خود مراقبتی برگزار گردید.

این گزارش حاکیست : در این اردو از خانه های تاریخی برزک و مراسم گلابگیری و موزه برزک بازدید به عمل آمد.

محسن فریدونی مسئول واحد بیماریهای غیرواگیر شبکه بهداشت ودرمان درخصوص واحد دیابت و بیماری دیابت وخود مراقبتی در بیماران توضیحاتی ارائه نمود.

درادامه مدیر خدمات پرستاری شبکه بهداشت و درمان نیز در رابطه با ارجاع بیماران دیابتی از واحد دیابت به مرکز دیابت و مراجعات منظم سه ماه یکبار به واحد دیابت توضیحاتی را ارائه نمود.

فاطمه حدادی افزود: بیماران دیابتی در صورت رعایت سسیستم ارجاع از خدمات رایگان درمانی از جمله ویزیت رایگان متخصصین، دستگاه گلوکومتر به همراه نوارتست قند خون رایگان و... بهره مند خواهند شد.

در ادامه برنامه کارشناس تغذیه مرکز دیابت مسابقه ای برای بیماران مطرح نموده ودر مورد برنامه صحیح غذایی مطالبی را ارائه کرد.

در پایان و پس از پذیرایی پرستار واحد دیابت به بیماران در مورد نحوه تزریق انسولین وجایگاههای تزریق انسولین آموزشهای لازم را داده و به بیماران هدایایی به رسم یاد بود اهدا گردید.

تور دیابت          تور دیابت