• 1400/02/28 - 13:26
  • /ZUVA

برگزاری جلسه آموزشی توجیهی ویژه رابطین بهداشت حوزه های امتحانات نهایی

جلسه آموزشی توجیهی با حضور رابطین بهداشت حوزه های برگزاری امتحانات نهایی پایه های نهم و دوازدهم در سالن شهید عربیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در ابتدای جلسه دکتر محسن قمصری رئیس مرکز بهداشت، گزارشی از وضعیت کرونا در شهرستان ارائه داد.

در ادامه الهه لامع کارشناس مسئول سلامت نوجوانان و مدارس، به اهمیت برگزاری ایمن امتحانهای حضوری اشاره کرد و گفت: رابطین بهداشت در حوزه های امتحانی بر نحوه رعایت پروتکل های بهداشتی توسط دانش آموزان و کارکنان در زمان امتحان نظارت می کنند.

این گزارش حاکیست: محسن حسامی دانشجوی دکترای بهداشت محیط نیز در خصوص دستورالعمل مراقبت و کنترل بیماری کرونا ویروس در حوزه ها و کانون های برگزاری امتحانات و نحوه تکمیل چک لیست های نظارت طبق دستورالعمل مربوطه مطالبی را به طور مبسوط بیان کرد.

جلسه توجیهی رابطین بهداشت          جلسه توجیهی رابطین بهداشت