• 1396/11/17 - 11:43
  • /ZtyA

برگزاری جلسه هماهنگی بازرسان بهداشت محیط

جلسه هماهنگی بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، جلسه هماهنگی بازرسان بهداشت محیط با موضوع تحلیل و بررسی گزارش های سامانه جامع مدیریت بازرسی و با حضور تمام کارشناسان بهداشت محیط در سالن کنفرانس شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل تشکیل گردید.

گفتنی است ثبت کلیه فعالیت های نظارتی در زمینه آب و غذا نظیر بازرسی از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی ، کلر سنجی و نمونه برداری آب آشامیدنی و تفریحی ،صدور کارت تندرستی ،نمونه برداری و سنجش پارامتر های مواد غذائی و همچنین مواد غذائی غیر قابل مصرف معدوم شده در سامانه جامع مدیریت بازرسی ،بخشی از فعالیت های گروه مهندسی بهداشت محیط می باشد.

جلسه هماهنگی بازرسان بهداشت محیط          جلسه هماهنگی بازرسان بهداشت محیط