• 1397/05/01 - 09:42
  • /ZWzA

برگزاری جلسه هماهنگی با شوراهای روستایی

جلسه هماهنگی شورای اسلامی روستاهای یزدل ، محمد آباد و علی آباد بخش مرکزی با مسئولین مرکز سلامت جامع جوادالائمه (ع) برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، مدیر مرکز جامع سلامت جوادالائمه از برگزاری جلسه هماهنگی شورا و دهیاری روستاهای یزدل ، محمد آباد و علی آباد بخش مرکزی و نمایندگان رابطین سلامت و بهورزان خانه بهداشت خبر داد.

ساره معراجی پور ضمن اعلام این خبر گفت: این جلسه به منظور بررسی و هماهنگی های لازم در ارائه خدمات بهتر به مردم منطقه و همچنین همکاری شوراها با تیم سلامت د رمنطقه و همکاری بیشتر رابطین با حوزه سلامت برگزار گردید.

در پایان هریک از شرکت کنندگان نظرات خود را در زمینه حفظ سلامت مردم و رفع مشکلات موجود در این روستاها بیان کردند.