• 1397/12/06 - 21:38
  • /ZCDA

برگزاری همایش آموزشی ویژه معلمان دوره متوسطه

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان و مدارس مرکز بهداشت از برگزاری همایش آموزشی ویژه معلمان مقطع متوسطه شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، کارشناس مسئول سلامت نوجوانان و مدارس مرکز بهداشت گفت: این همایش آموزشی در راستای ارتقاء آگاهی معلمان در زمینه مسائل بهداشتی و مرتبط با سلامت دانش آموزان و با حضور 100 نفر از آموزگاران مقطع متوسطه در کانون شهید عربیان برگزار شد.

الهه لامع افزود: با توجه به اهمیت توجه به بهداشت دوران بلوغ دانش آموزان، در این همایش، آموزش های لازم توسط کارشناسان مرکز بهداشت در خصوص بهداشت دوران بلوغ و تغذیه مناسب به حاضرین داده شد.

لامع ادامه داد: این همایش در قالب آموزش ضمن خدمت برای معلمان در نظر گرفته شد و تشکیل پرونده سلامت الکترونیک در مراکز خدمات جامع سلامت نیز از دیگر برنامه های این دوره آموزش ضمن خدمت بود.

در پایان همایش به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

همایش آموزشی معلمان          همایش آموزشی معلمان